MINA REKOMMENDATIONER

Bröllopsbranschen är verkligen en växande bransch. Det finns otroligt många leverantörer att välja på och det är många beslut som ska tas i bröllopsplaneringen. Med tiden har jag stiftat bekantskap med många duktiga bröllopsleverantörer och skulle vilja rekommendera några till er, för ett så lyckat bröllop som möjligt.

En fantastisk florist är Nettan Kelly som driver Kullafloristen med utgångspunkt i Kullabygden. Hon är så kreativ och driven och gör helt underbara brudbuketter och dekorationer till bröllop. Jag har fotograferat flera bröllop där Nettan stått för blommorna och även fått förmånen att lära känna henne längs vägen – en mer entusiastisk och engagerad florist får man leta efter!

H&A-47

Ska ni gifta er i Malmötrakten och behöver hyra porslin? Sanna Dolck Wall som står för Fest vid dig  hyr ut vackert vintageporslin som hon och hennes make fyndade på otaliga loppisar inför deras eget bröllop – vi pratar guldkant och blommor och gammalt på riktigt – snacka om att sätta stämningen på bröllopet. Och jag älskar det fyndiga namnet. It’s all in the details!

Måste också tipsa om Brudkammaren där du kan hyra eller köpa en vintage brudklänning. Det finns också festklänningar som kanske passar till tärnan, eller varför inte ha en vintage slöja eller väska även om klänningen är nytillverkad? Hos Brudkammaren får du personlig konsultation, hög service och unika klänningar med en historia! Bokar du bröllopsfotografering med mig får du 15 % rabatt på din klänning hos Brudkammaren.

Letar ni lokal runt Ängelholmstrakten skulle jag vilja rekommendera Margretetorps gästgifvaregård – fantastiskt ställe för bröllop och helhetslösningar. Härlig veranda för mingel och vackra omgivningar för bröllopsfotograferingen!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close