MINA REKOMMENDATIONER

Bröllopsbranschen är verkligen en växande bransch. Det finns otroligt många leverantörer att välja på och det är många beslut som ska tas i bröllopsplaneringen. Med tiden har jag stiftat bekantskap med många duktiga bröllopsleverantörer och skulle vilja rekommendera några till er, för ett så lyckat bröllop som möjligt.

En fantastisk florist är Nettan Kelly som driver Kullafloristen med utgångspunkt i Kullabygden. Hon är så kreativ och driven och gör helt underbara brudbuketter och dekorationer till bröllop. Jag har fotograferat flera bröllop där Nettan stått för blommorna och även fått förmånen att lära känna henne längs vägen – en mer entusiastisk och engagerad florist får man leta efter!

H&A-47

Ska ni gifta er i Malmötrakten och behöver hyra porslin? Sanna Dolck Wall som står för Fest vid dig  hyr ut vackert vintageporslin som hon och hennes make fyndade på otaliga loppisar inför deras eget bröllop – vi pratar guldkant och blommor och gammalt på riktigt – snacka om att sätta stämningen på bröllopet. Och jag älskar det fyndiga namnet. It’s all in the details!

Eftersom jag själv älskar vintage och är för återbruk för att minska vår konsumtion måste jag också tipsa om några ställen där du kan hyra eller köpa en begagnad bröllopsklänning eller en vintage brudklänning. Tänk att få gifta sig i en pärla från 50- eller 60-talet som bara väntar på att få återupplivas. Hos Frida Grimborg i Göteborg kan du hyra en vintage brudklänning från 40, 50, 60- eller 70-talet. Hos Bröllopsbruket i Göteborg kan du köpa en second hand brudklänning.

Letar ni lokal runt Ängelholmstrakten skulle jag vilja rekommendera Margretetorps gästgifvaregård – fantastiskt ställe för bröllop och helhetslösningar. Härlig veranda för mingel och vackra omgivningar för bröllopsfotograferingen!

 

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close