BRÖLLOP

Att fotografera bröllop är att berätta en kärlekshistoria. Och jag älskar det!

Jag tycker det ska vara enkelt för er att boka mig som er bröllopsfotograf. I priserna nedan ingår allt utom milersättning. I de större paketen ingår en vacker fotobok med de bästa bilderna från ert bröllop. Desto mer jag är med på bröllopsdagen desto mer kan ni få en sammanhängande berättelse i bilder från er stora dag. Bilderna levereras som högupplösta filer som ni kan ladda ner till er dator via ett webbgalleri som ni får personlig tillgång till.

Många brudpar bokar om sina bröllop från 2020 till 2021 så bröllopssäsongen 2021 börjar redan fylla på sig i kalendern. Är du intresserad av att ha med mig på ert bröllop? Vänta inte med att boka, hör av er så pratar vi mer om hur jag kan vara behjälplig.

Bröllopspaket (priserna nedan gäller vid bokning under 2020)

12 timmars fotografering
Fotografering i 12 sammanhängande timmar. Med detta upplägg dokumenteras det mesta av dagen; förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingel, brudskål, tårtan, middagen med talen och första dansen som makar.
Fotobok 20 x 20 cm ingår med de bästa bilderna från dagen.
30 000 :-

10 timmars fotografering
Fotografering i 10 sammanhängande timmar. Med detta upplägg dokumenteras det mesta av dagen; förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingel, brudskål, tårtan, middagen med talen och första dansen som makar.
Fotobok 20 x 20 cm ingår med de bästa bilderna från dagen.
25 000 :-

8 timmars fotografering
Fotografering i 8 sammanhängande timmar, exempelvis förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingelbilder på gästerna och brudskål.
20 000 :-

5 timmars fotografering
Fotografering i 5 sammanhängande timmar. Under fem timmar ryms vigsel, porträttbilder, gratulationer efter vigsel samt efterföljande mingel, alternativt förberedelserna hos frisör eller dylikt.
14 000 :-

3 timmars fotografering
Fotografering i 3 sammanhängande timmar. Under tre timmar kan ni välja att få dokumenterat vigsel och porträttbilder samt gratulationerna efter vigsel.
10 000 :-

Ni bestämmer hur de sammanhängande timmarna ska förläggas under dagen.

DSC_5818

Bra att veta:

  • Några veckor före bröllopet har vi planeringsmöte via telefon eller Skype.
  • Milersättning debiteras med 40 kr/mil utanför Ängelholm/Helsingborgsområdet
  • Vid bröllop på annan ort kan kostnad för logi tillkomma
  • Bröllop utomlands? Kontakta mig för offert

 

Boka mig här
maila mig: fotograf.denise@outlook.com
eller ring 0733-824671


M&L-163

Lisa&Victor-46

S&A-1

S&N-46(2)

E&R korr-167

FOTOBOKEN

När ni anlitar mig för heldagsfotografering så ingår en mycket fin fotobok. Den har linneomslag och tjocka sidor av hållbart kvalitetspapper – den ska ju bläddras i under många år. De här böckerna har jag valt att inkludera i mina paket för att jag anser att de håller riktigt hög kvalitet. Och hög kvalitet är såklart det enda jag vill leverera till er.

Ofta blir bröllopsbilderna kvar i datorn och telefonen som digitala filer trots ambitioner att framkalla och göra album. Det är så mycket värt att ha bilderna i ett fysiskt format, kunna bläddra, visa och minnas tillbaka. Beställer ni fotoboken av mig sköter jag allt och ni får hem en färdig bok med de bästa bilderna från er stora dag. En fotobok från bröllopet är också en uppskattad gåva till föräldrar ♥

fotobok_brollop (13 av 18)fotobok_brollop (14 av 18)

Boken kan också beställas separat. Då kostar boken 4900 kronor för 25 uppslag. Är ni intresserade av fler uppslag eller större format på boken så hör av er för kostnadsförslag.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close