BRÖLLOP

Att fotografera bröllop är att berätta en kärlekshistoria. Och jag älskar det!

 

Därför är mina upplägg baserade på att jag är med halva eller hela dagen. Desto mer jag är med på bröllopsdagen desto mer kan ni få en sammanhängande berättelse i bilder från er stora dag.

Jag tycker det ska vara enkelt för er att boka mig. Ni har mycket nog att tänka på redan i bröllopsplaneringen! I priserna nedan som gäller för 2019 ingår allt utom milersättning. Bilderna levereras som högupplösta filer via ett webbgalleri som ni får personlig tillgång till. I de större paketen ingår en vacker fotobok med de bästa bilderna från ert bröllop (fotografens urval).

6 timmars fotografering
Fotografering i 6 sammanhängande timmar, exempelvis från förberedelserna före vigseln till vigselceremoni och porträttbilder. 16 000 :-

8 timmars fotografering
Fotografering i 8 sammanhängande timmar, exempelvis förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingelbilder på gästerna och brudskål. Fotobok 20 x 20 cm ingår med de bästa bilderna från dagen. 20 000 :-

10 timmars fotografering
Fotografering i 10 sammanhängande timmar. Med detta upplägg dokumenteras det mesta av dagen; förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingel, brudskål, tårtan, middagen med talen och första dansen som makar.
Fotobok 20 x 20 cm ingår med de bästa bilderna från dagen. 25 000 :-

Om ni önskar något annat än det ni hittar här så kommer vi överens om en skräddarsydd lösning för ert bröllop. Det är viktigt att det blir precis som ni vill ha det på er bröllopsdag. Ni bestämmer hur de sammanhängande timmarna ska förläggas under dagen. Hör av er om ni undrar något – ingen fråga eller idé är för stor.

DSC_5818

Bra att veta:

  • Några veckor före bröllopet har vi planeringsmöte via telefon eller Skype.
  • Milersättning debiteras med 40 kr/mil utanför Ängelholm/Helsingborgsområdet
  • Vid bröllop på annan ort kan kostnad för logi tillkomma
  • Bröllop utomlands? Kontakta mig för offert

 

Boka mig i bokningsformuläret här
maila mig: fotograf.denise@outlook.com
eller ring 0733-824671
Boka gärna en kostnadsfri konsultation
då vi pratar mer om vad jag kan erbjuda till er bröllopsdag!


 

 

M&J-8M&J-15M&J-27

 

S&A-1S&N-46(2)E&R korr-167

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close