BRÖLLOP

Jag dokumenterar er bröllopsdag på ett ärligt och nära sätt, så som den är, så som den känns, så att ni alltid minns.

Får jag vara med på er stora dag?

Lisa&Victor-10M&V-23

Att fotografera bröllop är det roligaste jag vet. Att få vara med på människors lyckligaste dagar ser jag som ett stort och speciellt uppdrag, ett privilegium. Allra gladast blir jag när jag får vara med hela bröllopsdagen och fotografera allt ifrån förberedelserna till vigselns glädjetårar, festens gapskratt och härliga moves på dansgolvet. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på inför och under stora dagen. Jag utgår från Ängelholm men reser gärna, både långt och kort, för att fotografera ert bröllop och fira kärleken med er!

Det här är jag; Denise Melin Sant. Jag har världens bästa jobb!

Bild-23
Foto: Porträttbolaget

Jag är en bröllopsfotograf som får lyckorus av att berätta lovestories med min kamera.

Carina&Johan -11

Vad ingår i er bröllopsfotografering?

Jag tycker det ska vara enkelt för er att boka mig som er bröllopsfotograf. Därför ingår allt i priserna nedan och ni slipper krångliga tillval. Allt är inkluderat i paketen nedan – alla vackra bilder från er bröllopsdag, redigering, resa, boende. I heldagspaketet är även en vacker fotobok med de bästa bilderna från ert bröllop inkluderad. Desto mer jag är med under er bröllopsdag desto mer kan ni få en sammanhängande berättelse i bilder från er stora dag. Ni bestämmer hur timmarna ska förläggas under dagen. Bilderna levereras som högupplösta filer som ni kan ladda ner till er dator via ett webbgalleri som ni får personlig tillgång till.

Lisa&Victor-37Lisa&Victor-32

Funderingar ni kanske har

❤ ”JAG BLIR INTE BRA PÅ BILD…”
Det är viktigt för mig att få er att slappna av under fotograferingen, det är en del av mitt jobb. Brudparen som anlitar mig brukar uppskatta att bilderna känns naturliga och ärliga. Fotograferingen ska vara en rolig stund tillsammans, faktiskt ofta den enda lugna stund på hela bröllopsdagen då brudparet är lite för sig själva och kan prata lite med bara varandra. En stund att landa i. Det kommer att bli bra.

❤ ”TÄNK OM DET REGNAR”
Jag har alltid en plan B vid regn – det kommer bli fina foton ändå. Och viktigast av allt – ni blir gifta ändå. Dagen kommer bli precis lika glad och härlig med eller utan regn. Och lite regn i brudkronan betyder tur.

S&N-1

❤ ”ALLT MÅSTE BLI PERFEKT!”
Dagens sanning: Allt kommer inte att bli perfekt, i den mening att perfekt är det man har föreställt sig. Men det kommer att bli alldeles underbart – för det är er bröllopsdag. Att tänka att allt måste bli perfekt kan innebära orimlig stress och press och ett annat sätt att tänka under dagen när allt inte blir som man tänkt sig är att ”det är så här min bröllopsdag är, och det är perfekt precis som det är”.

M&V-79

”Denise tar inte bara otroligt fina bilder, hon är dessutom en mycket varm och härlig person. Vilken kombo! Jag och min man har haft förmånen att ha Denise som fotograf både på en familjefotografering och på vårt bröllop och vi är mycket nöjda!”
Malin & Victor

”Mina varmaste rekommendationer att anlita Denise – alltigenom proffsig och en klippa. Så vackra bilder! Vi och gästerna var oerhört nöjda med hennes sätt att smälta in, ge råd och även lyssna på önskemål.”
Sara & Niclas

”Vi fikk sett på bildene sammen over en kopp kaffe, og det kom noen tårer ved å se tilbake på minnene. Vi er virkelig fornøyde med alle øyeblikkene du har fanget, så tusen tusen takk!”
Majken & Lars

Bröllopspaket

12 timmars fotografering 

 • Fotografering i 12 sammanhängande timmar
 • Alla vackra bilder från er dag levererade i webbgalleri
 • Redigering av bilder
 • Fotobok 20 x 20 cm ingår med de bästa bilderna från dagen.
 • Med detta upplägg dokumenteras det mesta av dagen; förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingel, brudskål, tårtan, middagen med talen och första dansen som makar.
  35 000 :-

8 timmars fotografering

 • Fotografering i 8 sammanhängande timmar
 • Alla vackra bilder från er dag levererade i webbgalleri
 • Redigering av bilder
 • Här dokumenteras förberedelserna före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, mingelbilder på gästerna och brudskål.
  28 000 :-

5 timmars fotografering

 • Fotografering i 5 sammanhängande timmar
 • Alla vackra bilder från er dag levererade i webbgalleri
 • Redigering av bilder
 • Under fem timmar ryms vigsel, porträttbilder, gratulationer efter vigsel samt efterföljande mingel, alternativt förberedelserna hos frisör eller dylikt.
  20 000 :-

M&L-34

F&A-13

Bra att veta


M&L-163
M & L-5
Lisa&Victor-46

FOTOBOKEN

När ni anlitar mig för heldagsfotografering så ingår en mycket fin fotobok. Den har linneomslag och tjocka sidor av hållbart kvalitetspapper – den ska ju bläddras i under många många år. De här böckerna har jag valt att inkludera i mina paket för att jag anser att de håller riktigt hög kvalitet. Och hög kvalitet är såklart det enda jag vill leverera till er.

fotobok_brollop (13 av 18)
fotobok_brollop (14 av 18)

”Vi har fått boken och är jättenöjda! Vilken lyxig bok! Väldigt mysigt att sitta och kolla i och drömma sig tillbaka. Tack från oss båda.”
Karl & Tove

Ofta blir bröllopsbilderna kvar i datorn och telefonen som digitala filer trots ambitioner att framkalla och göra album. Det är så mycket värt att ha bilderna i ett fysiskt format, kunna bläddra, visa och minnas tillbaka. En fotobok från bröllopet är också en uppskattad gåva till föräldrar ♥

Boken kan även beställas separat. Då kostar boken 4900 kronor för 25 uppslag. Är ni intresserade av fler uppslag eller större format på boken så hör av er för kostnadsförslag.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close