FÖRETAG

Funderar du på hur du kan boosta ditt företag och få fler kunder? Snygg presentation av din produkt är avgörande för att få dina kunders förtroende.

Låt mig hjälpa dig med säljande bilder till din verksamhet. Your business is my business.

 

Bild-22
Foto: Porträttbolaget

Jag har drivit mitt företag som fotograf sedan 2015. Jag har alltid fotograferat och vet inte riktigt vad jag skulle göra annars. Kameran är liksom alltid med, annars är jag lite halv.

Jag är en vän av struktur och ordning och gillar att planera. Jag är också utbildad socionom, älskar sötsaker, countrymusik och yoga och min tid spenderar jag helst med min familj.

Jag bor på landet utanför Ängelholm men tar mig till er där ni befinner er för att fotografera ert företag.

 

DITT VARUMÄRKE

Professionellt tagna bilder stärker ditt varumärke. Dina kunder vill kunna se vad de får, vem du är och vad ditt företag står för. Med snygga bilder blir det lättare att sälja din produkt, dina tjänster eller locka besökare.

VAD FÅR DU?

Riktigt bra bilder genererar fler kunder till ditt företag. Ja, så enkelt är det. Lätt värt varenda krona, eller hur?

Ni får fri användningsrätt till bilderna. Det betyder att ni får använda dem hur ni vill i er marknadsföring, på hemsida, i tryck, i sociala medier. Bilderna får ni både högupplösta och webbanpassade.

Det ska vara enkelt för er som kund att boka mig, och ni slipper fundera på urval av bilder, hur många bilder ni ska köpa till utöver själva fotograferingen och så vidare. Allt ingår i paketet du väljer.

Ofta lägger man som egen företagare ner otroligt mycket tid och energi på sitt företag och då är det värt mycket att också kunna paketera sin idé med stil och såklart förmedla en känsla av professionalitet till sina kunder.

Bygdegården_i_Strövelstorp (9 av 28)

PRISER

Priser för företagspaket är från 20 000 kronor exklusive moms. Redigering av bilder och anpassning till webb är inkluderat i priserna. Kontakta mig för offert.

 

KONTAKT

Berätta mer om era behov och önskemål!

centrum kollage (1 av 1)

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close