INFO

 

Att fotografera bröllop är min passion.

Det är ett stort och speciellt uppdrag att få fotografera bröllop, jag ser det som ett privilegium. Mitt mål när jag fotograferar är att förmedla och bevara alla de känslor som ryms en sådan speciell dag och ge er minnen som består. Det är bilderna ni har kvar när bröllopsdagen är över.

Min bildstil är dokumentär och naturlig med ljusa känslosamma bilder. Jag använder befintligt ljus, gärna motljus. Jag tycker om att fotografera utomhus i vackra miljöer, då blir jag som mest inspirerad. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på en sådan nervös dag som bröllopsdagen ofta är.

 

Foto: Emma & Björn

”Jättevackra bilder som nu pryder våra väggar, vackert redigerade och med mycket känsla”
Vicci & Jacob


”Vi är supernöjda med bilderna som vi fick från vårt bröllop.  Denise fångade ögonblick samt detaljer och tog helt fantastiska bilder”
Malin & Philip

 

Eftersom det också är ett personligt uppdrag att föreviga någons bröllopsdag tänkte jag berätta lite om mig själv och varför jag gör detta. Jag är en bröllopsfotograf som också är utbildad socionom, kattälskare och perfektionist. Jag lever tillsammans med min man som jag gifte mig med 2014 och vår dotter som föddes 2017. Vi bor i Helsingborg med vår lille katt Knorris (han knorrar högt när han spinner) men jag tar uppdrag i hela Skåne och även i Göteborg.

Jag är en engagerad och driven person och jag satsar hundra procent på det som är viktigt för mig. Livet är kort, detta är min drivkraft. Jag tycker att vi ska göra mer av det vi mår allra bäst av. Därför har jag gjort allvar av en långvarig dröm och driver nu mitt eget företag som bröllopsfotograf. Att fotografera är det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor i andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då tar mitt hjärta ett litet skutt.

Varje bröllop är unikt. Jag ser fram emot att få berätta er historia.