Lifestyle


Jag vill föreviga när ni gör det som är ni, oavsett om ni brukar ta promenader, hoppa studsmatta, ha gofika eller bygga häftiga legobyggen. När ni leker och förundras, har små pratstunder under mellisstunden eller kastar blickar till varandra över lekrummet.

Det är ju vardagen som är livet och det vi skapar tillsammans, varje dag. Resultatet av kärleksfulla handlingar och gemensamma beslut. Blickar, kärleksfull beröring, skratt. Små händer som vill hålla stora. Fingrar som kittlas, ben som klättrar.

Bilder på er tillsammans som känns i hjärtat är värt så mycket. Jag kommer hem till er och fotograferar er hemma. Ute eller inne är upp till er, kanske hinner vi både och.

BOKA HÄR!

Hur går det till?
Jag kommer hem till er och fotograferar er hemma, ute eller inne. Ni bestämmer. Hela familjen får vara med och busa framför kameran. Cirka 2 veckor efter fotograferingen får ni er bildleverans i ett privat webbgalleri där ni kan ladda ner alla bilder. Väljer ni Favorit-paketet ingår en vacker fotobok med era bästa bilder, den skickas hem till er separat med posten.

För att boka betalar ni en bokningsavgift på 1500 kronor som sedan dras av på slutfakturan. Min resa till er inom Skåne är inkluderad i priset.

PAR

ca 1 timmes fotografering
20 bilder levereras redigerade
Bilderna levereras via privat webbgalleri

4500 kronor

FAMILJ

Mini

ca 1 timmes fotografering
20-25 bilder levereras redigerade
Bilderna levereras via privat webbgalleri

3750 kronor

Basic
ca 2 timmars fotografering
40 bilder levereras redigerade
Bilderna levereras via privat webbgalleri

6500 kronor

Favorit
ca 2 timmars fotografering
50 bilder levereras redigerade
Bilderna levereras via privat webbgalleri
Vacker fotobok 20×20 cm med era bästa bilder

8500 kronor

HUR BOKAR MAN?
Easy peasy!
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er asap!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close