OM MIG

Bild-23
Foto: Mikael Roos

Jag har världens bästa jobb.

Att fotografera bröllop är det roligaste jag vet. Att få vara med på människors lyckligaste dagar ser jag som ett stort och speciellt uppdrag, ett privilegium. Allra gladast blir jag när jag får vara med hela bröllopsdagen och fotografera allt ifrån förberedelserna till vigselns glädjetårar, festens gapskratt och härliga moves på dansgolvet. Jag utgår från Ängelholm men reser gärna, både långt och kort, för att fotografera ert bröllop och fira kärleken med er! Planerar ni bröllop utomlands? Kontakta mig för offert!

Min bildstil är dokumentär och bilderna jag levererar berättar en sammanhängande historia om er bröllopsdag. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på inför och under stora dagen. Det är viktigt för mig att få er att slappna av under fotograferingen, det ska vara en rolig stund tillsammans. Brudparen som anlitar mig brukar uppskatta att bilderna känns naturliga och ärliga.

”Mina varmaste rekommendationer att anlita Denise – alltigenom proffsig och en klippa. Så vackra bilder! Vi och gästerna var oerhört nöjda med hennes sätt att smälta in, ge råd och även lyssna på önskemål.”
Sara & Niclas

”Denise tar inte bara otroligt fina bilder, hon är dessutom en mycket varm och härlig person. Vilken kombo! Jag och min man har haft förmånen att ha Denise som fotograf både på en familjefotografering och på vårt bröllop och vi är mycket nöjda!”
Malin & Victor

”Denise är oerhört duktig och professionell. Hon är lyhörd för önskemål och kan improvisera om förhållanden förändras. Toppbetyg från oss.”
Monica & Henrik

Jag är en vän av struktur, gedigen tedrickare och utbildad socionom som också läst genusvetenskap. Jag älskar vintageklänningar, inredning och att fynda på loppisar. Att resa, läsa och yoga är saker som får mig att må bra. Jag gifte mig med min man 2014 (herregud vad tiden går – vi firar 5-årig bröllopsdag i år) och jag tyckte det var så roligt att planera bröllop. Klicka här för att se fler bilder från vårt bröllop.

På min 29:e födelsedag föddes vår underbara dotter Felicia och livet förändrades för alltid till det bättre. Min lilla familj och jag har äntligen landat i vårt drömhus ute på landet utanför Ängelholm och åh vad härligt det är att hitta hem. Nu vill jag inte flytta på 30 år, minst.

Jag har skapat många kontakter i bröllopsbranschen och tipsar gärna om andra bröllopsleverantörer i Skåne. Läs på min bloggsida för att hitta tips inför bröllopsdagen och fråga allt ni kan komma på när vi pratar med varandra! Att vi pratar med varandra – över telefon eller ett möte – tycker jag känns viktigt när ni bokar så att ni får en känsla av mig och vem det är som ska hänga runt er hela bröllopsdagen. Ni kan kontakta mig genom att klicka här.

Att fotografera är helt enkelt det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor hos andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då slår mitt hjärta ett extra slag.

Varje bröllop är unikt. Låt mig få berätta er historia.

Foto: Mikael Roos
Foto: Mikael Roos
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close