OM MIG

Jag har världens bästa jobb.

Att fotografera bröllop är det roligaste jag vet. Att få vara med på människors lyckligaste dagar ser jag som ett stort och speciellt uppdrag, ett privilegium. Allra gladast blir jag när jag får vara med hela bröllopsdagen och fotografera allt ifrån förberedelserna till vigselns glädjetårar, skratten, talen och härliga moves på dansgolvet. Jag är en bröllopsfotograf som älskar när bilder känns i hjärtat. Jag utgår från Helsingborg/Ängelholm men reser gärna, både långt och kort, för att fotografera ert bröllop och fira kärleken med er!

Min bildstil är dokumentär och jag vill kunna berätta en sammanhängande historia om er bröllopsdag i bilder. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på en sådan nervös och stor dag som bröllopsdagen ofta är. Det är viktigt för mig att få er att slappna av under fotograferingen, det ska vara en rolig stund tillsammans.

Foto: Emma & Björn

”Mina varmaste rekommendationer att anlita Denise – alltigenom proffsig och en klippa. Så vackra bilder! Vi och gästerna var oerhört nöjda med hennes sätt att smälta in, ge råd och även lyssna på önskemål.”
Sara & Niclas

”Jättevackra bilder som nu pryder våra väggar, vackert redigerade och med mycket känsla”
Vicci & Jacob

 

Jag är en vän av struktur, utbildad socionom och gedigen tedrickare. Jag älskar vintageklänningar och att fynda på loppisar, att resa och vara kreativ på olika sätt. Jag driver också Brudkammaren, en butik med uthyrning av vintage brudklänningar i södra Ängelholm. Jag gifte mig med min man 2014 och vi har en underbar dotter som föddes 2017. Vi har precis köpt vårt drömhus ute på landet utanför Ängelholm och flyttar dit i vinter med vår lille katt Knorris.

Jag är en engagerad person som satsar hundra procent på det som är viktigt för mig. Livet är kort, detta är min drivkraft. Jag tycker att vi ska göra mer av det vi mår allra bäst av. Därför driver jag nu mitt eget företag som bröllopsfotograf.

Jag har skapat många kontakter i bröllopsbranschen och tipsar gärna om andra bröllopsleverantörer i Skåne. Läs på min bloggsida för att hitta tips inför bröllopsdagen och fråga allt ni kan komma på när vi pratar med varandra! Att vi pratar med varandra – över telefon eller ett möte – tycker jag känns viktigt innan ni bokar så att ni får en känsla av mig och vem det är som ska hänga runt er hela bröllopsdagen. Ni kan kontakta mig genom att klicka här.

Att fotografera är helt enkelt det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor i andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då slår mitt hjärta ett extra slag.

Varje bröllop är unikt. Låt mig få berätta er historia.

Öppet hus hos Brudkammaren. Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall

 

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close