vem är fotografen?

 

Jag har världens bästa jobb.

Att fotografera bröllop är min passion. Att få vara med på människors lyckligaste dagar ser jag som ett stort och speciellt uppdrag, jag ser det som ett privilegium. Mitt mål när jag fotograferar är att förmedla och bevara alla de känslor som ryms en sådan speciell dag och ge er minnen som består. Det är bilderna ni har kvar när bröllopsdagen är över.

Min bildstil är dokumentär och naturlig med ljusa känslosamma bilder. Jag använder befintligt ljus, gärna motljus och redigerar varsamt. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på en sådan nervös och stor dag som bröllopsdagen ofta är. Det är viktigt för mig att få er att slappna av under fotograferingen, det ska vara en rolig stund tillsammans.

 

Foto: Emma & Björn

”Jättevackra bilder som nu pryder våra väggar, vackert redigerade och med mycket känsla”
Vicci & Jacob


”Vi är helt rörda här hemma, wow vilka fina bilder du har lyckats ta. Vi är verkligen jättenöjda!
Frida & Andreas

 

Eftersom det också är ett personligt uppdrag att föreviga någons bröllopsdag tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är en bröllopsfotograf som är utbildad socionom. Jag älskar vintageklänningar och att fynda på loppisar, att resa och vara kreativ på olika sätt. Jag driver också Brudkammaren, en butik med uthyrning av vintage brudklänningar i södra Ängelholm. Jag gifte mig med min man 2014 och vi har en underbar liten dotter som föddes 2017. Vi bor i Helsingborg med vår lille katt Knorris men jag reser gärna, både långt och kort, för att fotografera ert bröllop.

Jag är en engagerad person som satsar hundra procent på det som är viktigt för mig. Livet är kort, detta är min drivkraft. Jag tycker att vi ska göra mer av det vi mår allra bäst av. Därför har jag gjort allvar av en långvarig dröm och driver nu mitt eget företag som bröllopsfotograf. Allra gladast blir jag när jag får vara med hela bröllopsdagen och fotografera allt ifrån förberedelserna till vigselns glädjetårar, skratten och kvällens tal. Jag är en bröllopsfotograf som älskar när bilder känns i hjärtat.

Att fotografera är helt enkelt det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor i andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då tar mitt hjärta ett litet skutt.

Varje bröllop är unikt. Låt mig få berätta er historia.