OM MIG

Jag är en bröllopsfotograf som också är utbildad socionom. Jag är en vän av struktur, älskar vintageklänningar, countrymusik och att fynda på loppis. Manschauvinism, rasism och begränsande normer gör mig arg som ett bi. Att resa, läsa och yoga är saker som får mig att må bra.

Jag gifte mig med min Rickard 2014 och jag tyckte det var så roligt att planera bröllop. Året efter startade jag mitt företag som bröllopsfotograf.

På min 29:e födelsedag föddes vår underbara dotter Felicia och livet förändrades för alltid till det bättre. I januari 2020 föddes vår andra dotter Julia och gjorde vår familj komplett. Min lilla familj och jag har äntligen landat i vårt drömhus ute på landet utanför Ängelholm och åh vad härligt det är att hitta hem. Nu vill jag inte flytta på 30 år, minst. Vi har stor trädgård, höns och växthus. Det är egentligen min mans dröm att bo så här och jag måste säga att jag är väldigt glad att jag följde med i den. Det är underbart med tystnaden på landet, stjärnklara himlar, frisk luft och hönsen som ger oss färska ägg varje dag. Även om man ibland råkar trampa i en hönsbajs när man går barfota på gräset. Man får ta det onda med det goda, som de säger.

Läs här för att hitta tips inför bröllopsdagen och fråga allt ni kan komma på när vi pratar med varandra! Jag har skapat många kontakter i bröllopsbranschen och tipsar gärna om andra bröllopsleverantörer i Skåne. Kontakta mig genom att klicka här.

Att fotografera är helt enkelt det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor hos andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då slår mitt hjärta ett extra slag.

Att fotografera bröllop är att berätta en kärlekshistoria. Och jag älskar det! Låt mig få berätta er historia.

Foto: Mikael Roos
Foto: Porträttbolaget
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close