om mig

 

Att fotografera bröllop är min passion.

Det är ett stort och speciellt uppdrag att få fotografera bröllop, jag ser det som ett privilegium. Mitt mål när jag fotograferar är att förmedla och bevara alla de känslor som ryms en sådan speciell dag och ge er minnen som består. Det är bilderna ni har kvar när bröllopsdagen är över.

Min bildstil är dokumentär och naturlig med ljusa känslosamma bilder. Jag använder befintligt ljus, gärna motljus och redigerar varsamt. Jag håller tät kontakt med mina kunder och tycker det är viktigt att vara en trygg person som ni kan lita på en sådan nervös och stor dag som bröllopsdagen ofta är. Om ni vill ha en glad fotograf som kommer väl förberedd och får er att slappna av är jag fotografen för er.

 

Foto: Emma & Björn

”Jättevackra bilder som nu pryder våra väggar, vackert redigerade och med mycket känsla”
Vicci & Jacob


”Vi är helt rörda här hemma, wow vilka fina bilder du har lyckats ta. Vi är verkligen jättenöjda!
Frida & Andreas

 

Eftersom det också är ett personligt uppdrag att föreviga någons bröllopsdag tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är en bröllopsfotograf som är utbildad socionom. Jag arbetar deltid som socionom med barngrupper för barn som har det svårt. Jag driver också Brudkammaren, en butik med uthyrning av vintage brudklänningar i södra Ängelholm. Jag lever tillsammans med min man som jag gifte mig med 2014 och vår dotter som föddes 2017. Vi bor i Helsingborg med vår lille katt Knorris men jag tar uppdrag i hela Skåne och även i Göteborg.

Jag är en engagerad och driven person och jag satsar hundra procent på det som är viktigt för mig. Livet är kort, detta är min drivkraft. Jag tycker att vi ska göra mer av det vi mår allra bäst av. Därför har jag gjort allvar av en långvarig dröm och driver nu mitt eget företag som bröllopsfotograf. Att fotografera är det roligaste jag vet. När jag tar bilder som väcker känslor i andra människor, när jag förmedlar lyckorus från vackra bröllopsdagar i mina bilder, då tar mitt hjärta ett litet skutt.

Varje bröllop är unikt. Jag ser fram emot att få berätta er historia.