PRISERBRÖLLOP 2018

Att fotografera bröllop är att berätta en kärlekshistoria. Ju fler timmar ni bokar desto mer kan ni få en sammanhängande berättelse i bilder från er stora dag.

Jag erbjuder olika paket men om ni önskar något annat så kommer vi överens om en skräddarsydd lösning för ert bröllop. Det är viktigt att det blir precis som ni vill ha det på er bröllopsdag. Ni bestämmer hur de sammanhängande timmarna ska förläggas under dagen. Det ingår alltid ett planeringsmöte ca 1-2 veckor före bröllopsdagen. Hör av er om ni undrar något – ingen fråga eller idé är för stor.

I priserna nedan ingår fotograferingen, förberedelser, urval, redigering och digital leverans på usb-minne. Alla bilder ingår och det tillkommer inga kostnader förutom eventuell milersättning utanför Helsingborg.

Fotobok med de bästa bilderna från ert bröllop kan beställas som tillval.

 

4 timmars fotografering 9000 :-
Med detta paket dokumenteras vigselceremonin och vi tar porträttbilder i fin miljö före eller efter vigseln. Förutom vigsel och porträtt finns det även tid till att fotografera brudens eller brudgummens förberedelser före vigseln. Eller kanske vill ni istället föreviga gästminglet och brudskålen efter vigseln? 

8 timmars fotografering 16 000 :-
På 8 timmar hinner vi med att fotografera det mesta; förberedelser före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, dukning i festlokal, mingelbilder på gästerna och brudskålen.

12 timmars fotografering 22 000 :-
Med detta heldagspaket får ni alla dagens viktiga moment dokumenterade. Förutom det som nämnts i de tidigare paketen finns det här tid för att fotografera middagen med talare och första dansen som gifta. Beroende på hur timmarna planeras under dagen kanske vi hinner fota lite på dansgolvet också.

Boka mig i bokningsformuläret här
maila mig: fotograf.denise@outlook.com
eller ring 0733-824671
Boka gärna en kostnadsfri konsultation
då vi pratar mer om vad jag kan erbjuda till er bröllopsdag!

 

Förutom bröllop fotograferar jag gärna gravidmagar och barn och familjer också – människor helt enkelt. Kanske är ni sugna på att boka en You & Me-fotografering – fina bilder på er som par kan man ju vilja ha även om man inte ska gifta sig – eller kanske att använda till inbjudningskorten till bröllopet.

You & Me 5000 :-
Fotografering av er som kärlekspar – bara för att det är kul, eller kanske vill ni ha fina bilder på er tillsammans som ni kan använda till bröllopet – till save the date kort, inbjudningar osv. Vi fotograferar utomhus i fin miljö, kanske har ni någon plats som är speciell för er. 30-50 bilder ingår som levereras digitalt.

Gravidfotografering 3500 :-
Vi fotograferar utomhus i fin miljö som i skogen eller på stranden. Du kan välja att fotograferas ensam med magen eller tillsammans med din partner. I paketet ingår 30 bilder som levereras digitalt.

 

Barn- & familjefotografering 2500 :-
Jag fotar er utomhus i en fin utvald miljö. Det blir bäst ljus då och barnen får lek och spring i benen vilket är härligt på bilderna.

Barnfotografering kan vid regn göras i min fotostudio som finns på Höja Landväg 41 i Ängelholm.

I paketet ingår 10 bilder som levereras digitalt.