PRISER


Gravidfotografering 3500 :-
Vi fotograferar utomhus i fin miljö som i skogen eller på stranden. Du kan välja att fotograferas ensam med magen eller tillsammans med din partner. I paketet ingår 30 bilder som levereras digitalt.

Barnfotografering 2000 :- (kan bokas from januari 2018)
Välkommen till min fotostudio på Höja Landsväg 41 i södra Ängelholm. Här fotar vi inomhus mot min fina tegelvägg eller i den vackra miljön utomhus i anslutning till studion. I paketet ingår 10 bilder som levereras digitalt.


BRÖLLOP 2018

Jag fotograferar gärna ert bröllop! Jag gifte mig sommaren 2014 och vet hur viktigt det är med fina bröllopsbilder, det är dem man har kvar när dagen är över. Jag erbjuder olika paket men om ni inte tycker att de passar så kommer vi överens om en skräddarsydd lösning för ert bröllop.

Det är viktigt att det blir precis som ni vill ha det på er bröllopsdag. Ni bestämmer hur de sammanhängande timmarna ska förläggas under dagen. Det ingår alltid ett planeringsmöte några dagar före bröllopsdagen. Hör av er om ni undrar något – ingen fråga eller idé är för stor.

I priserna nedan ingår fotograferingen, förberedelser, urval, redigering och digital leverans på usb-minne. Alla bilder ingår och det tillkommer inga kostnader förutom eventuell milersättning utanför Helsingborg.

4 timmars fotografering 9000 :-
Med detta paket dokumenteras vigselceremonin och vi tar porträttbilder i fin miljö före eller efter vigseln. Förutom vigsel och porträtt finns det även tid till att fotografera brudens eller brudgummens förberedelser före vigseln, kanske hemma hos någon med tärnorna eller hos frisören. Eller kanske vill ni istället föreviga gästminglet och brudskålen efter vigseln? Cirka 150-200 bilder levereras.

8 timmars fotografering 16 000 :-
På 8 timmar hinner vi med att fotografera det mesta; förberedelser före vigseln, vigselceremoni, porträttbilder, dukning i festlokal, mingelbilder på gästerna och brudskålen. Cirka 350 bilder levereras.

12 timmars fotografering 22 000 :-
Med detta heldagspaket riskerar ni inte att missa något viktigt moment. Förutom det som nämnts i de tidigare paketen finns det här tid för att fotografera middagen med talare och första dansen som gifta. Beroende på hur timmarna planeras under dagen kanske vi hinner fota lite på dansgolvet också. Cirka 550 bilder levereras.

Boka mig i bokningsformuläret här
maila mig: fotograf.denise@outlook.com
eller ring 0733-824671
Boka gärna en kostnadsfri konsultation
då vi pratar mer om vad jag kan erbjuda till er bröllopsdag!

DSC_6521_1